VMH 35-S

Highlights

Series: VMH
Functie: Multifunctioneel
Nominale Spanning: 12V
Behuizing  kleur: Roestvrij staal
Scherm afmetingen: 3.5″
Conectiviteit: NMEA 2000, LIN, EasyLink
Stijlvol ontwerp van zwart glas met ring van geborsteld roestvrij staal
Nieuwe generatie, in de zon afleesbaar, hybride kleurendisplay
Intelligente batterijsensor (IBS)-poort
Analoog aan NMEA 2000®-gateway
Geïntegreerde krachtige GNSS-ontvanger
NMEA 2000®-gecertificeerd

Functies

 • Analoge ingangen: 1x resistief /1x 0-5 V / 1x frequentie
 • Nominale spanning: 12 V
 • Bedrijfsspanning: 9 – 16 V
 • Stroomverbruik: ≤ 150 mA (normale modus)
 • Beschermingsklasse: IP X7
 • Afmetingen: 100 mm (buiten) 85 mm (montagegat)
 • Voorring: geborsteld roestvrij staal
 • Frontlens: Mineraalglas
 • Display: Kleur IBN + 1,44″ TFT optisch gebonden
 • Connectoren: Molex MX-150 12-polig / DeviceNet M12 5-polig
 • NMEA 2000-gecertificeerd met ingebouwde analoge gateway

Uitgebreide informatie

De ideale oplossing voor het monitoren van uw buitenboordmotor.

Digitaal, in de zon leesbaar display met analoge ingangen en NMEA 2000-converter, de VMH 35-S beschikt over een krachtige GNSS-ontvanger, waardoor hij de perfecte oplossing is voor de cockpit van uw boot.

De Veratron VMH 35-S is de eerste in de nieuwe VMH-lijn van premium scheepsmeters en is ontworpen voor toepassingen met enkele binnenboord- of buitenboordmotoren.

STIJLVOL ONTWERP
Het elegante ontwerp van zwart glas geeft een schat aan kritische bootsysteemgegevens weer, in een compact pakket dat perfect is voor dashboards, consoles en schotten op kleinere schepen met beperkte ruimte.

De Veratron VMH 35-S is ontworpen met een front van mineraalglas dat optisch is verbonden met het in de zon leesbare hybride display.
Een strakke, geborstelde roestvrijstalen rand omringt het apparaat en past in klassieke en moderne maritieme decors.

Omdat kleine bootconsoles vaak volledig zichtbaar zijn, is het ronde display waterdicht volgens de IPX7-criteria, zowel aan de voor- als achterkant, en past het in een standaard paneeluitsparing van 85 mm (3-3/8”).

VOLLEDIGE NMEA 2000-INTEGRATIE
De ingebouwde NMEA 2000-gateway distribueert sensorgegevensinvoer zoals brandstof-, trim- en toerenteller naar andere apparaten zoals kaartplotters, waardoor er geen extra externe converter nodig is.
Hij is zeer aanpasbaar aan een breed scala aan ingebouwde netwerken en is uitgerust met analoge ingangen, waardoor hij ideaal is voor het ombouwen met oudere motoren.

INGEBEDDE GNSS-ONTVANGER
De geïntegreerde GPS maakt de VMH 35-S de perfecte zelfstandige navigatieoplossing door de motorgegevens te verbeteren met snelheid, kompas en positie.

INTELLIGENTE ACCUBEWAKING
Een speciale Veratron IBS-ingang (Intelligent Battery Sensor) kan kritische batterijbewakingsmogelijkheden bieden om uw energievoorziening aan boord betrouwbaar te monitoren.

Accuspanning, stroomverbruik, accutemperatuur, laadtoestand, gezondheidstoestand en autonomie kunnen eenvoudig worden weergegeven op de VMH 35-S.

KRACHTIG MULTIFUNCITONEEL DISPLAY
Aangedreven door de nieuwste microprocessor, is de Veratron VMH 35-S razendsnel. Maar zelfs als de helderheid op volle sterkte is ingesteld, verbruikt hij slechts 170 mA aan stroom: een fractie van wat TFT-schermen van vergelijkbare grootte verbruiken.

De VMH 35-S heeft de capaciteit om 30 soorten gegevens te leveren, waaronder motor, EcoMode pop-upscherm, toerentallen tot 8.000 met een programmeerbaar alarm voor te hoge snelheid, tankniveaus, batterijstatus, GPS en scheepsinformatie. Het is eenvoudig te configureren met behulp van het ingebouwde schermmenu en soft-touchknoppen.

Wilt u meer over dit product weten, zoals de prijs of hulp met de instalatie?

Vul dit formulier in of bel naar:
071 – 403 36 27