VL Flex 52 – NMEA 2000 Black

Highlights

Series: VL Flex
Functie: Roer, Trimmen, Snelheid, Motortoerental, Motoruren, Brandstofniveau, Zoetwaterniveau, Afvalwaterniveau, Koelvloeistoftemperatuur, Olietemperatuur, Motoroliedruk, Transmissieoliedruk, Vuldruk, Diepte, Klok, Kompas, Accu
Nominale Spanning: 24V, 12V
Behuizing  kleur: Black
Scherm afmetingen: 1.44″
Conectiviteit: NMEA 2000, NFC, LIN

1.44 inch TFT-scherm, leesbaar in zonlicht
Eenvoudige configuratie met smartphone-app
NFC-interface voor programmeren
NMEA 2000-gecertificeerd
Resistieve en frequentie-ingangen
IBS-poort voor batterijbewaking
Beschermingsgraad voorzijde IP67

Functies

 • Nominale spanning: 12 / 24 V
 • Bedrijfsspanning: 8 – 32 V
 • Stroomverbruik: 50 mA (maximale achtergrondverlichtingsintensiteit)
 • Beschermingsklasse: IP 67
 • Afmetingen: 60 mm (buiten) 52 mm (montagegat)
 • Frontring: polycarbonaat, zwart
 • Voorlens: PMMA met antireflectie- en anticondensbehandelingen
 • Display: 1,44” in de zon leesbaar TFT-kleurendisplay
 • Resolutie: 125 x 125 pixels
 • Analoge ingangen: 1x resistief / 1x frequentie
 • Connector: Tyco / Hirschmann MQS-connector 8-polig
 • Digitale poorten: NMEA 2000, LIN-bus
 • Draadloze interface: NFC
 • Bedrijfstemperatuur: -20°C tot +70°C

Uitgebreide informatie

De nieuwe VL Flex 52 – NMEA 2000 van Veratron is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van commercieel gebruik. De alles-in-één ronde meter van 1,44 inch ondersteunt een breed scala aan sensoren en is uniek omdat hij tegelijkertijd twee sets dieselmotorgegevens kan weergeven en eenvoudig kan worden geconfigureerd met behulp van een mobiel apparaat en de bijbehorende Veratron-app.

De VL Flex 52 – NMEA 2000 ondersteunt invoer van analoge sensoren, evenals NMEA 2000 en LIN 2.0. Het eenvoudige maar effectieve grafische ontwerp kan worden opgezet in een enkele of dubbele lay-out, waarbij gebruik wordt gemaakt van meer dan 20 gegevenssets. Het kan een grote numerieke waarde en een gekleurd staafdiagram weergeven die onder alle lichtomstandigheden zichtbaar zijn dankzij de in de zon leesbare PMMA-lens met antireflectie.

De VL Flex 52 – NMEA 2000 is waterdicht volgens IP67-normen en heeft een vlamvertragende behuizing van polycarbonaat van 52 mm. Installatiemogelijkheden omvatten verzonken montage of standaard spinlock, waarbij extra kleuren voor de ringrand beschikbaar zijn. Hij wordt aangesloten via een 8-pins Tyco/Hirschmann MQS-stekker.
De VL Flex 52 – NMEA 2000 werkt op 12/24 V en is voorzien van overspannings- en omgekeerde polariteitsbeveiliging, maar verbruikt slechts 50 mA als de achtergrondverlichting op maximaal is ingesteld. Het voldoet aan de CE-, UKCA-, Reach-, RoHS- en UL-vereisten.

Het configureren van de VL Flex 52 – NMEA 2000 is net zo eenvoudig als tikken. Selecties worden gekozen in de Veratron-app en vervolgens wordt het mobiele apparaat dicht bij de meter gehouden. Een ingebouwde passieve NFC-ontvanger en antenne zorgen voor installatie zonder dat er een voeding nodig is.

Zeer aanpasbaar; onder de 23 soorten gegevens die de VL Flex 52 – NMEA 2000 kan weergeven zijn onder andere scheeps-, motor-, accu-, tank- en prestatiewaarden. Het kan ook worden geconfigureerd om alarmen in te stellen. Wanneer een vooraf ingestelde drempel wordt bereikt en het alarm wordt geactiveerd, wordt het staafdiagram of de numerieke waarde helder en opvallend rood.

Wilt u meer over dit product weten, zoals de prijs of hulp met de instalatie?

Vul dit formulier in of bel naar:
071 – 403 36 27